Ciolacu încurajează Lockheed Martin să investească în România

Premierul Marcel Ciolacu este convins că România are potenţialul de a fi un hub cheie pentru investiţii americane şi încurajează Lockheed Martin să investească în ţara noastră.

1040 afișări
Imaginea articolului Ciolacu încurajează Lockheed Martin să investească în România

Ciolacu încurajează Lockheed Martin să investească în România

„România are potenţialul de a fi un hub cheie pentru investiţii americane şi un pivot pentru securitatea flancului estic al lui NATO, al Mării Negre, al Balcanilor de Vest, al Ucrainei şi nu numai. Pe măsură ce perspectivele noastre economice cresc constant, am încurajat Lockheed Martin să-şi extindă operaţiunile în România”, scrie premierul Marcel Ciolacu pe X.

Lockheed Martin se va ocupa în România de organizarea unui centru de pregătire, împreună cu companiile europene şi americane din domeniu. Gigantul american va veni în România cu instructori şi piloţi americani şi europeni.

Lockheed Martin a înfiinţat un centru de pregătire în România, care va fi primul de acest fel în Europa. Centrul se va axa exclusiv pentru pregătirea piloţilor de F-16, dar nu este exclus să fie înfiinţate centre şi pentru F-35 în Europa. Centrul de F-16 din România va fi amplasat la Baza 86 Aeriană Locotenent-aviator Gheorghe Mociorniţă de la Borcea, judeţul Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici