Ciolacu, întâlnire cu premierul Ungariei Viktor Orban la Bucureşti / „Începutul unei frumoase prietenii”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut miercuri o întâlnire informală cu premierul Ungariei Viktor Orban, în cadrul vizitei private pe care acesta o efectuează în România.

2445 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, întâlnire cu premierul Ungariei Viktor Orban la Bucureşti / „Începutul unei frumoase prietenii”

Sursa foto: Facebook/Viktor Orban

În cadrul întâlnirii, Marcel Ciolacu a salutat susţinerea manifestată de guvernul ungar pentru eforturile României de aderare la Spaţiul Schengen şi a exprimat speranţa că Ungaria va continua să fie un aliat al ţării noastre în această privinţă.

Cei doi premieri au discutat despre iniţierea unui proiect comun de infrastructură care să aibă un impact economic semnificativ pentru ambele ţări.

De asemenea, premierul român a subliniat necesitatea intensificării investiţiilor companiilor româneşti în Ungaria.

„În perspectiva preluării Preşedinţiei Consiliului UE de către Ungaria în primul semestru al anului viitor, a avut loc şi un schimb de opinii pe tema priorităţilor la nivel european. În cadrul întâlnirii, premierul Ciolacu a evidenţiat şi importanţa transmiterii de mesaje de susţinere a solidarităţii şi unităţii la nivelul Uniunii Europene, a sprijinului UE şi NATO pentru Ucraina în contextul agresiunii militare a Rusiei”, a transmis Guvernul.

Întâlnire cu prim-ministrul României, Ion-Marcel Ciolacu. Acesta este începutul unei frumoase prietenii”, a scris pe Facebook Viktor Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici