Ciolacu: Mandatul lui Nicuşor Dan, un eşec. Cel mai mare atuu al lui Cîrstoiu: nu este un om politic

  • Mandatul primarului Capitalei, Nicuşor Dan, e un mandat de eşec total: „sunt 4 ani pierduţi de capitala României.
  • Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale”, declară Marcel Ciolacu.
  • Liderul social-democrat adaugă că cel mai mare atuu al lui Cătălin Cîrstoiu este că nu e om politic.
182 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Mandatul lui Nicuşor Dan, un eşec. Cel mai mare atuu al lui Cîrstoiu: nu este un om politic

Foto: Mediafax Foto

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seara, la Antena 3 CNN, despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, care a intrat în competiţie mult mai târziu decât alţii.

„Haideţi să plecăm de la un adevăr: de la mandatul actualului primar, domnul Nicuşor Dan. E un mandat de eşec. Sunt 4 ani pierduţi de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale. După patru ani, actualul primar vine şi ne explică cum a făcut 10 locuri de joacă la 3 milioane de cetăţeni”, a răspuns Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, bucureştenii sunt nevoiţi să revină la nevoile primare: „vorbim iarăşi de curăţenie, de apă caldă, de căldură, în anul 2024. Este un eşec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici n-ar mai fi trebuit să candideze”.

Despre Cristian Popescu Piedone, Ciolacu a spus că „nu are anvergură” şi îi lipseşte „deschiderea externă”.

„Am venit cu un candidat independent în adevăratul sens al cuvântului. Nu a fost niciodată în politică, e medic de profesie, un manager foarte bun la Spitalul Universitar”, a declarat Ciolacu, adăugând că la început era pe locul 3 într-un sondaj, apoi „celebra poză cu metroul” l-a ajutat să devină viral.

Potrivit preşedintelui PSD, Cătălin Cîrstoiu este „un om determinat care vrea să câştige, un om care s-a realizat”.

La remarca jurnalistului, potrivit căreia nu este vorba despre calitatea lui Cîrstoiu de medic, ci dacă reprezentanţii coaliţiei cred suficient de mult în el şi dacă este adecvat, Ciolacu a răspuns că „ar trebui să fie şi liantul celor două partide”: „E un lucru bun această umanizare între cele două partide. Va câştiga alegerile fiindcă va avea capacitatea să prezinte şi programul administrativ şi echipa şi va intra într-o coerenţă cum eram cu toţii obişnuiţi de la un om politic. Nu este un om politic şi cred că acesta este cel mai mare atuu al domniei sale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici