Ciolacu: Nişte "prieteni" îmi spun să am grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu. Batman, Batman!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei de Timiş, că de câteva săptămâni "nişte «prieteni»" l-au avertizat în privinţa lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. "Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a precizat Ciolacu.

966 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nişte "prieteni" îmi spun să am grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu. Batman, Batman!

Ciolacu: Nişte "prieteni" îmi spun să am grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu. Batman, Batman!

”De vreo câteva săptămâni am nişte «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timişoara.

Prezent şi el la eveniment, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi puternici în judeţele din care provin”.

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiş că va veni alături de ei anul acesta, deşi momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizaţia social-democrată din Timiş. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcţia de preşedinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici