Ciolacu: Nu am nicio reţinere în cazul alegerilor comasate

Premierul Marcel Ciolacu spune, după decizia coaliţiei ca alegerile locale şi cele europarlamentare să fie comasate, că nu are „nicio reţinere”.

69 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu am nicio reţinere în cazul alegerilor comasate

Ciolacu: Nu am nicio reţinere în cazul alegerilor comasate

„În primul rând trebuie să facă politici publice pentru cetăţeni, trebuie să îţi asume lucruri în momente dificile şi trebuie să faci mai puţine calcule electorale”, a precizat Ciolacu, adăugând că „aceasta este marea diferenţă între a fi om politic şi a fi om de stat”.

„Am dovedit şi noi din Partidul Social Democrat şi colegii noştri din Partidul Naţional Liberal că putem să luăm decizii în momentele dificile. Nu ale noastre, personale, ci ca entităţi politice ale României”, a adăugat Ciolacu.

O putere politică ca să fie credibilă trebuie să fie votată de cât mai mulţi români: „ştim cu toţii că prezenţa cea mai mare la alegeri este prezenţa de la locale, care prezintă interesul cel mai mare al cetăţeanului fiindcă îşi alege primul gospodar”.

Alegerile locale şi cele europarlamentare vor fi comasate. Pentru europarlamentare va exista o listă comună a PSD şi PNL, iar pentru locale liste separate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici