Ciolacu: Nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menţine o aşa-zisă putere

„O să stau în PSD atât timp cât consider că sunt un plus pentru partid”, spune liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu: „Nu am să stau niciun minut şi nicio secundă în plus şi nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menţine o aşa-zisă putere”.

272 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menţine o aşa-zisă putere

”Şi eu mi-aş fi dorit pe ultimii patru preşedinţi ai PSD să îi invit la congres împreună cu secretarul general. Şi-au făcut alte partide. Eu vă promit şi am mai promis-o, eu nu o să fac niciodată un alt partid. Sunt în acest partid de 30 de ani şi din acest partid o să plec acasă, ca fiecare dintre noi. O să încerc să stau în funcţia de preşedinte atâta timp cât dumneavoastră îmi acordaţi acest vor şi mai ales atâta timp cât eu consider că sunt un plus pentru PSD. Nu am să stau niciun minut şi nicio secundă în plus şi nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menţine o aşa-zisă putere”, afirmă Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu mai spune că se bucură de faptul că împreună cu Paul Stănescu, Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu liderii social-democraţi au avut maturitatea „să se unească şi să îşi vadă fiecare rostul şi rolul, şi să redreseze într-o perioadă foarte scurtă PSD”.

„Să redresăm cel mai mare partid din România, partidul care a creat şi revoluţia, şi democraţia, care a dat drumul european României şi să îi readucem demnitatea şi mândria că cei mai buni specialişti şi cele mai bune proiecte şi programe se fac în interiorul PSD”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici