Ciolacu: Până să se întâmple acest incident, Gabriela Firea era candidatul la Primăria Capitalei

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu pare să nu mai fie atât de sigur că Gabriela Firea va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei, după scandalul legat de azilele groazei în urma căruia aceasta şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Familiei.

1937 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Până să se întâmple acest incident, Gabriela Firea era candidatul la Primăria Capitalei

Ciolacu: Până să se întâmple acest incident, Gabriela Firea era candidatul la Primăria Capitalei

Întrebat joi seara, al RTV, despre candidatul PSD la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „Până să se întâmple acest incident, doamna Firea era candidatul”.

Ciolacu afirmă, totuşi, că nu a luat o altă decizie.

„Haideţi să vedem, fiindcă viaţa nu se termină nici la mine, nici la doamna Firea. Haideţi să vedem cum decurg lucrurile. În acest moment eu nu am altă decizie în ceea ce priveşte alt candidat la Bucureşti. Dar nu cred că asta este prioritatea doamnei Firea şi nici a PSD. Alegerile sunt în septembrie, la anul. Avem timp cu toţii să închidem anumite capitole. Înţeleg că vorbim, în primul rând despre o doamnă, suntem bărbaţi. Înţeleg emoţiile trăite”, a spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD este de părere că Gabriela Firea „trebuie în continuare să dea explicaţiile necesare pentru a închide toate deciziile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
firea,
primărie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici