Ciolacu: Proiectele dezvoltate cu BM au rezultate ce sunt resimţite în viaţa de zi cu zi a oamenilor

Stabilitatea economică şi continuarea procesului de reforme sunt direcţii de acţiune pe care Guvernul le urmăreşte pentru consolidarea economiei româneşti, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întâlnirea cu reprezentanţii Băncii Mondiale.

Urmărește
187 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Proiectele dezvoltate cu BM au rezultate ce sunt resimţite în viaţa de zi cu zi a oamenilor

Ciolacu: Proiectele dezvoltate cu BM au rezultate ce sunt resimţite în viaţa de zi cu zi a oamenilor

„Fondurile europene din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi din cadrul financiar multianual 2021-2027 reprezintă oportunitatea dezvoltării României. Susţinerea proiectelor de investiţii prin aceste finanţări şi implementarea reformelor structurale vor accelera ritmul de creştere al economiei naţionale şi vor îmbunătăţi viaţa oamenilor. Ne bazăm în continuare pe sprijinul Băncii Mondiale pentru atingerea obiectivelor noastre”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului a apreciat colaborarea României cu această instituţie financiară internaţională.

„Rezultatele concrete ale acţiunilor noastre comune sunt proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, medicale, de învăţământ şi pentru îmbunătăţirea managementului riscului la dezastre şi al căror efecte sunt resimţite în viaţa de zi cu zi”, a menţionat prim-ministrul României.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat, din partea Guvernului, alături de premierul Marcel Ciolacu, Ligia Deca, Ministrul Educaţiei, Marcel Boloş, ministrul finanţelor, Adrian Câciu, ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, iar din partea Băncii Mondiale, Antonella Bassani, vicepreşedinte pentru Europa şi Asia Centrală, Marina Wes, director regional pentru UE al Băncii Mondiale, Anna Akhalkatsi, director de ţară pentru Romania şi Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici