Ciolacu: România nu are timp de instabilitate politică. Am fi mers la un război total

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că liberalii şi social-democraţii fac parteneriat politic şi în acest an electoral fiindcă România nu are timp de instabilitate politică.

108 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: România nu are timp de instabilitate politică. Am fi mers la un război total

Ciolacu: România nu are timp de instabilitate politică. Am fi mers la un război total

Premierul Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3 CNN: ”Noi aveam, în primul rând, datoria de a stabiliza o coaliţie de guvernare în timp real. România are nevoie de decizie, nu are timp de instabilitate politică, când negociem Schengen-ul, când negociem vizele din America, când negociem părţi din PNRR”.

Legat de ideea de a evita parteneriatul politic PSD-PNL, Ciolacu a spus: ”Am fi mers la un război total, cum s-a-ntâmplat în România întotdeauna, cu acel vot negativ, fiindcă de 30 de ani se forţează votul negativ, votez contra cuiva, nu pentru ceva. Şi am venit cu această alianţă electorală. Românii vor decide pe urmă ce fac cele două partide”.

”Dacă cele două partide vin în faţa electoratului şi explică ce vor să facă şi îşi arată şi realizările, înseamnă că avem o ţară stabilă macroeconomic”, a mai spus preşedintele PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici