Ciolacu spune că nu cresc salariile demnitarilor: Se va proroga termenul de aplicare

Nu se vor mări salariile pentru demnitari, spune, miercuri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: „În cazul în care va fi promulgată legea, se va da o ordonanţă de prorogare”.

427 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că nu cresc salariile demnitarilor: Se va proroga termenul de aplicare

Ciolacu spune că nu cresc salariile demnitarilor: Se va proroga termenul de aplicare

„Este o corectură. Toţi demnitarii, inclusiv primarii, sunt prinşi pe anexa nr. 9. Cu certitudine, astăzi (miercuri - n.r.) în coaliţie vom lua decizia, dacă legea va trece de Curtea Constituţională, se va proroga termenul de aplicare pentru demnitari. Altfel, legea ar fi fost neconstituţională şi respinsă la CCR, fiindcă se intervenea pe anexa 9”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că legea nu ar mai fi putut pusă în apliocare, respectiv prevederea cu „acea pătrime pentru toată lumea”.

„A fost o decizie pur tehnică. Nu se vor mări salariile pentru demnitari. În cazul în care va fi promulgată legea, se va da o ordonanţă de prorogare”, adaugă Ciolacu.

El apreciază că demnitarii trebuie „să strângă cureaua şi să participe la acest efort comun”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici