Ciolacu: Statul nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou

Premierul Marcel Ciolacu a spus, joi seara, după şedinţa de Guvern, că toţi funcţionarii trebuie să înţeleagă că este nevoie de performanţă în administraţie, pentru că statul român nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou.

3046 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Statul nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou

MEDIAFAX FOTO

„Toţi funcţionarii statului român trebuie să înţeleagă că avem nevoie de performanţă în administraţie. Statul nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou”, a spus, joi, premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Ciolacu a precizat că acest lucru este valabil „de la nivel de ministru până la ultimul angajat”.

„La Guvernul României şi la toate minusterele de linie am anunţat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ţinte şi jaloane şi nu putem rata nimic”, a mai spus Ciolacu, după prima şedinţă de guvern.

Premirul a anunţat că în fiecare şedinţă de guvern vor exista pe agendă noi măsuri de stimulare a economiei.

„Primul şi cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflaţia să scadă, oamenii să simtă asta în preţurile unor produse de bază. Asta vrem să facem imediat şi să acţionăm de săptămâna viitoare”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici