Ciolacu: Sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că este convins că rotaţia premierilor se va face până în 1 iunie.

262 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie

Ciolacu: Sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie

„Nu avem o dată fixă, sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie”, a spus luni seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă este sigur că preşedintele Iohannis este de acord cu numirea lui ca prim-ministru, preşedintele PSD a spus: „E o decizie politică, tot timpul există... dar nu cred că în acest moment se pune problema aşa”.

Întrebat, de asemenea, despre miniştrii care vor fi înlocuiţi, Marcel Ciolacu a răspuns: „În acest moment avem un protocol şi îl respectăm. Decizia finală se va lua de către liderii coaliţiei şi pe urmă se vor discuta în partide. (...) Nu e corect să vorbim de schimbără de anumiţi miniştri cu o lună înainte, nu mai funcţionează ministerul. În primul rând tot Guvernul va cădea, va fi un Guvern nou”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici