Ciolacu, tinerilor: Încercaţi să înlocuiţi „American dreams” cu rolul dvs. în societatea românească

Acel American dreams de a pleca din România încercaţi să îl înlocuiţi cu rolul dvs. viitor în societatea românească, le-a spus vineri premierul Marcel Ciolacu tinerilor care s-au înscris în Programul de Internship al Guvernului României.

339 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, tinerilor: Încercaţi să înlocuiţi „American dreams” cu rolul dvs. în societatea românească

Ciolacu, tinerilor: Încercaţi să înlocuiţi „American dreams” cu rolul dvs. în societatea românească

„Cum am fost prezentat, sunt Marcel Ciolacu, vremelnic primul-ministru al României, de puţin timp, am un fiu de vârsta dvs care a aflat de la mine că am fost votat premier, deci cu alte cuvinte, este evidentă o listă de priorităţi diferită între a celor de vârsta mea, de 55 de ani şi a dvs. Toată lumea vă vorbeşte ce veţi avea de învăţat de la noi. Veţi avea, fiindcă vă aflaţi în clădirea balaurului, aici se iau deciziile care ne influenţează la toţi vieţile. Veţi descoperi lucruri care merg perfect în Guvern fiindcă funcţionează de ceva timp acest guvern şi sigur are şi anumite departamente, componente care funcţionează perfect. Veţi descoperi şi lucruri care nu funcţionează perfect, acolo mi-aş dori eu foarte mult să interveniţi dvs, sunteţi totuşi promotorii schimbării şi ai viitorului. Este evident, nu numai dvs aveţi de învăţat, ci avem de învăţat şi noi. Sunt ferm convins că voi avea multe de învăţat de la dvs”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că „cine ţine pasul în acest proces şi în aceste timpuri atât de provocatoare aceia vor câştiga”.

„Aici se iau deciziile cele mai importante şi mă bucur mult că veţi fi parte la aceste decizii. Nu cred că un om politic ar trebui să facă parte din Parlamentul României fără să fi avut o experienţă într-o administraţie, fie ea locală, fie central, ca să înţeleagă întregul tablou. Oamenii politici şi de nişă sunt foarte buni pentru că sunt pe un anumit domeniu, dar cei mai buni oameni politici sunt cei care înţeleg întregul tablou. E un bun început să înţelegeţi acest tablou, poate veţi urma o carieră în administraţia central, locală, părarea mea este că trebuie să fiţi generaţia care să ne schimbe pe noi. Mi-aş fi dorit şi eu la partide să fie selecţia prin care aţi trecut”, adaugă premierul.

Marcel Ciolacu le-a mai spus tinerilor că au mai multe oportunităţi faţă de generaţiile anterioare.

„Aţi prins un culoar în viaţă mult mai bun decât am prins noi, profitaţi de el şi am o singură rugăminte la voi, acel American dreams de a pleca din România încercaţi să îl înlocuiţi cu rolul dvs viitor în societatea românească”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici