Ciolacu, tras de urechi pentru gura slobodă: unii politicieni merg la televizor şi-i ia gura pe dinainte

„Câteodată, unii politicieni merg la televizor şi-i ia gura pe dinainte”, spune Klaus Iohannis, după ce Marcel Ciolacu a spus că mandatele preşedintelui „au fost ani pierduţi” din cauza unor „ranchiune şi discuţii politice şi a unor decizii luate în acel moment”.

402 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, tras de urechi pentru gura slobodă: unii politicieni merg la televizor şi-i ia gura pe dinainte

Ciolacu, tras de urechi pentru gura slobodă: Câteodată, unii politicieni merg la televizor şi-i ia gura pe dinainte

„Câteodată unii politicieni merg la televizor şi-i ia gura pe dinainte, ca să zic aşa... Dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înţeles că această coaliţie a apărut dintr-o nevoie - ţara trebuie să fie guvernabilă şi ţara trebuie să aibă un guvern stabil în aceste vremuri tulburi. Atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puţin ă lejeritate peste anumite declaraţii mărunte şi să vedem care este în realitate interesul României”, spune Klaus Iohannis.

El afirmă că, atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de guvern, liderii PNL, PSD şi UDMR se vor prezenta toate părţile interesate şi îi vor prezenta punctele de vedere.

„În conformitate cu Constituţia voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună păentru România”, încheie Iohannis.

PSD îl va propune premier pe Marcel Ciolacu la rotativa guvernamentală din luna mai. Liderul PSD i-a reproşat duminică, la Antena 3, lui Klaus Iohannis implicarea în campaniile electorale şi că mandatele preşedintelui „au fost ani pierduţi” din cauza unor „ranchiune şi discuţii politice şi a unor decizii luate în acel moment”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici