Ciolacu: Trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi

Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României, ceea ce înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la România, spune Marcel Ciolacu: „trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi”.

1991 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi

Ciolacu: Trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi

„De la negativ la stabil! Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice. După 3 ani, am reuşit să stabilizăm lucrurile şi să revenim la o perspectivă stabilă pentru România. Asta înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la România, vom continua să ne dezvoltăm într-un ritm mai accelerat şi vom putea creşte mai mult salariile angajaţilor români. Este un semnal bun din partea agenţiilor de rating internaţionale. Dar trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi şi să continuăm să luăm măsuri pentru oameni şi economie”, este mesajul postat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Agenţia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al României şi a revizuit perspectiva de ţară de la negativă la stabilă. Este prima modificare în sens pozitiv a perspectivei ratingului României operată de aceasta agenţie din aprilie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici