Ciolacu vrea excluderea lui Coarnă din PSD, după ce acesta s-a întâlnit cu ambasadorul rus

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat joi, că propune excluderea din partid a deputatului Dumitru Coarnă după ce acesta, alături de alţi trei parlamentari, s-a întâlnit cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valeri Kuzmin.

2079 afișări
Imaginea articolului Ciolacu vrea excluderea lui Coarnă din PSD, după ce acesta s-a întâlnit cu ambasadorul rus

„Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima şedinţă a conducerii partidului”, anunţă Marcel Ciolacu.

El precizează că acţiunile lui Dumitru Coarnă sunt „total contrare viziunii PSD despre democraţie, libertate şi drepturile fundamentale”.

„PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană şi NATO şi care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federaţia Rusă”, conchide preşedintele social-democraţilor.

Patru parlamentari români, printre care Dumitru Coarnă şi Diana Şoşoacă, s-au întâlnit cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valeri Kuzmin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici