Cioloş, întâlnire la Suceava cu omologul polonez, Beata Szydło

Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte, sâmbătă, la Suceava, cu omologul său din Polonia, Beata Szydło, cu care va discuta teme de actualitate ale agendei europene, în programul oficial figurând şi o vizită la Mănăstirea Voroneţ.

808 afișări
Imaginea articolului Cioloş, întâlnire la Suceava cu omologul polonez, Beata Szydło

Cioloş, întâlnire la Suceava cu omologul polonez, Beata Szydło

Premierul Dacian Cioloş se va afla sâmbătă, în judeţul Suceava, cu ocazia vizitei de lucru pe care omologul său polonez, doamna Beata Szydło, o efectuează în România. Din delegaţia care îl va însoţi la Suceava pe premierul Dacian Cioloş fac parte şeful Cancelariei Prim-ministrului, Dragoş Tudorache, şi secretarul de stat pentru afaceri europene în Cancelaria Prim-ministrului, Cristian Bădescu.

”Cei doi premieri vor aborda aspecte legate de dezvoltarea relaţiilor bilaterale, în contextul Parteneriatul Strategic existent între cele două ţări. De asemenea, vor avea un schimb de vederi cu privire la principalele teme de actualitate ale agendei europene: viitorul Europei în contextul votului în favoarea Brexit, bugetul UE şi procesul de revizuire a Cadrului Financiar Multianual la jumătatea perioadei, cooperarea în domeniul securităţii şi interesul ambelor ţări pentru consolidarea relaţiei transatlantice, evoluţiile din vecinătatea estică a Uniunii”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La finalul întrevederii, vor avea loc declaraţii de presă ale celor doi prim-miniştri.

Cei doi oficiali se vor se vor întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii poloneze din România, vor avea un dejun de lucru şi vor vizita Mănăstirea Voroneţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici