Cioloş, PLUS: Speculaţiile cu privire la încetarea alianţei politice cu USR sunt nefondate

Speculaţiile cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianţei politice cu USR sunt, cel mai probabil, o încercare a „politicienilor vechi” de a sădi neîncredere în politica reformatoare a celor două formaţiuni, a scris, luni, pe Facebook, Dacian Cioloş, liderul PLUS.

236 afișări
Imaginea articolului Cioloş, PLUS: Speculaţiile cu privire la încetarea alianţei politice cu USR sunt nefondate

Cioloş, PLUS: Speculaţiile cu privire la încetarea alianţei politice cu USR sunt nefondate

„Speculaţiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianţei politice dintre PLUS si USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetăţenii deja şi-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale”, se menţionează în postare.

Cioloş a precizat că, luni dimineaţa, a participat la o şedinţă împreună „cu partenerii din USR pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidaţi competenţi şi integri în alegerile locale”.

„Alianţa USR PLUS este singura organizaţie politică nouă care poate stopa hegemonia partidelor vechi şi metehnele actualilor primari care frânează modernizarea comunităţilor şi prosperitatea cetăţenilor”, a mai scris Cioloş.

Potrivit acestuia, gruparea USR-PLUS este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizaţie relevantă pe scena politică, în opoziţie cu metodele folosite de PSD şi PNL.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici