Cioroianu după demisia sa din PNL: Există viaţă şi în afara politicii

Fostul liberal Adrian Cioroianu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu doreşte să comenteze motivele demisiei sale, anunţând că se va apleca asupra activităţii sale profesorale şi asupra cărţilor pe care le scrie şi susţinând că "există viaţă şi în afara politicii".

23 afișări
Imaginea articolului Cioroianu după demisia sa din PNL: Există viaţă şi în afara politicii

Cioroianu după demisia sa din PNL: Există viaţă şi în afara politicii

"Nu am niciun comentariu de făcut. Vă confirm că mi-am dat demisia. Eu nici nu voiam să anunţ public că am demisionat, dar s-a aflat de la centru acest lucru", a spus Adrian Cioroianu.

Întrebat dacă va comenta vreodată motivele demisiei sale, Cioroianu a replicat că nu ştie, menţionând că nu va face acest lucru în această perioadă.

"Nu ştiu. Dar nu astăzi", a spus Cioroianu, menţionând, în ceea ce priveşte o posibilă revenire în rândurile liberalilor, că tot ceea ce ştie este faptul că în acest moment şi-a depus demisia şi că nu poate spune ce se va întâmpla pe viitor, din punct de vedere politic.

Întrebat ce va face în continuare, având în vedere că a renunţat la activitatea politică, Adrian Cioroianu a replicat că "există viaţă şi în afara politicii".

"Din iunie anul trecut sunt profesor plin la Universitate. Am nişte cărţi de terminat. Nu mă voi plictisi. Există viaţă şi în afara politicii!", a conchis Cioroianu.

Adrian Cioroianu şi-a prezentat, vineri, demisia din PNL, la sediul central al partidului, a declarat pentru MEDIAFAX, secretarul general al formaţiunii liberale, Radu Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici