Cîţu, despre afirmaţia că e urmărit de ”Spionul rus”: Un mesaj pentru bichon şi stăpânul lui

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a declarat duminică, întrebat despre postarea în care afirma că este urmărit de ”Spionul rus”, că a fost ”un mesaj foarte clar pentru un bichon şi stăpânul lui”. El nu a vrut să spună la cine se referea.

1809 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre afirmaţia că e urmărit de ”Spionul rus”: Un mesaj pentru bichon şi stăpânul lui

Cîţu, despre afirmaţia că e urmărit de ”Spionul rus”: Un mesaj pentru bichon şi stăpânul lui

A fost un mesaj foarte clar pentru un bichon şi stăpânul lui. Nu mai am ce să declar acolo”, a spus Florin Cîţu.

El nu a vrut să ofere alte detalii.

Ministrul de Finanţe a postat, sâmbătă, pe Facebook un text în care afirma că este urmărit de ”spionul rus”.

”Dupa cum stiti #SpionulRus (va aduceti aminte de el) si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa , o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca”, a scris sâmbătă Florin Cîţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici