Cîţu, despre cota unică: „Este o linie roşie. Propunerea PSD, aceeaşi meteahnă a lui Dragnea”

  • Menţinerea cotei unice şi alocarea a minimum 7% din buget pentru investiţii reprezintă cele două linii roşii ale PNL, spune fostul lider al PNL Florin Cîţu.
  • El spune că intenţia PSD de a impune impozitarea progresivă reprezintă „meteahnă a lui Liviu Dragnea”.
204 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre cota unică: „Este o linie roşie. Propunerea PSD, aceeaşi meteahnă a lui Dragnea”

„Când eram preşedintele PNL şi s-a făcut această coaliţie am avut două linii roşii. Una era cota unică sau fără taxe noi, fără impozite noi... A doua era să avem 7% pentru investiţii în buget. Ni s-a promis că a doua va fi, că la rectificarea bugetară vom avea 7% din buget pentru investiţii. Şi a doua (cota unică - n.r.) este o linie roşie”, spune Florin Cîţu.

El îi critică pe social-democraţi pentru intenţia de a impune impozitarea progresivă.

„Ştin că PSD de fiecare dată când este la guvernare încearcă. Liviu Dragnea a încercat trei ani să schimbe cota unică, să introducă impozitul progresiv. El a introdus impozite pe care noi le-am scos după aceea şi am adus mai mulţi bani la buget. Este aceeaşi meteahnă a lui Liviu Dragnea -PSD merge în aceeaşi direcţie”, adaugă fostul preşedinte al PNL.

El afirmă că în PNL nu s-a discutat vreun proiect de modificare a Codului Fiscal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici