Cîţu, despre întâlnirea cu Ciolacu pe tema PNRR: „Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem”

Am luat decizia să ne vedem, dar încă nu e pusă întâlnirea în agendă, spune Florin Cîţu despre întrevederea cu Marcel Ciolacu pentru a discuta despre PNRR: „Nu m-am răzgândit”.

187 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre întâlnirea cu Ciolacu pe tema PNRR: „Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem”

Cîţu, despre întâlnirea cu Ciolacu pe tema PNRR: „Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem”

„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde şi de programul dlui Ciolacu. Vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a spus că nu a discutat în cursul zilei de luni cu liderul social-democrat, precizând, totodată, că  nu are în programul din această săptămână o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. 

„Prim-ministrul nu are astăzi (luni - n.r.) în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, transmit reprezentanţii Executivului.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuţia telefonică avută cu premierul Florin Cîţu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici