Cîţu, în plenul Senatului: Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba

Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba, spune fostul premier Florin Cîţu în şedinţa Senatului în care se discută ridicarea imunităţii sale, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în pandemie: „Mi-am indeplinit corect toate atribuţiile, cu respectarea legislaţiei în vigoare”.

155 afișări
Imaginea articolului Cîţu, în plenul Senatului: Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba

Cîţu, în plenul Senatului: Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba

„Am pus pe primul rând sănătatea oamenilor, libertatea individuală şi economică. Eram conştient că orice decizie luată avea implicaţii pentru sănătatea oamenilor. Am păstrat cea mai liberă economie din lume. Îmi asum ce a făcut în acel moment Guvernul Românieia făcut, în contextul imprevizibil, ceea ce putea să facă. Mi-am indeplinit corect toate atribuţiile, cu respectarea legislaţiei în vigoare”, spune Florin Cîţu.

El a criticat măsurile PSD, afirmând că, atât timp cît rămâne în politică, va lupta pentru bunăstarea tuturor românilor.

„Mă voi bate privind impozitarea contractelor part-time, să reduc impozitul de dividente, să scot toate taxele introduse de socialişti. Lupt pentru o Românie de dreapta. Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba”, încheie fostul premier.

Pe ordinea de zi a plenului se află solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, adresată Senatului României, pentru declanşarea procedurilor de ridicare a imunităţii parlamentare şi pentru exercitarea dreptului Senatului de a cere urmărire penală faţă de domnul senator Florin-Vasile Cîţu, fost prim-ministru, în dosarul nr. 243/P/2021 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Am multe semne de întrebare, vom vedea, cred că timpul le va da tuturor răspunsul. Trebuie să ne aducem aminte, a fost stare de alertă până în 2022 în România, repet, Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislaţia”, a spus Florin Cîţu după ce a ieşit din şedinţa de miercuri a Comisiei juridice a Senatului.

DNA a cerut Senatului României ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu (PNL), în dosarul achiziţiei de vaccinuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici