Cîţu, încă incert când vine vorba de candidatura la şefia PNL. „Încă nu avem un congres în PNL”

  • Premierul Florin Cîţu evită să spună dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL.
  • „Încă nu avem un congres în PNL. Sunt foarte mulţi oameni buni care pot să preia conducerea PNL”, a spus şeful Executivului.
  • Acesta a mai precizat că data congresului nu este stabilită.
66 afișări
Imaginea articolului Cîţu, încă incert când vine vorba de candidatura la şefia PNL. „Încă nu avem un congres în PNL”

Cîţu, incert când vine vorba de candidatura la şefia PNL. „Încă nu avem un congres în PNL”

„Încă nu avem un congres în PNL. În acest moment nu există nicio moţiune depusă pentru candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Nu este niciun candidat oficial, nicio candidatură”, spune Florin Cîţu, întrebat dacă va candida pentru şefia PNL.

El apreciază că vor apărea mai multe candidaturi pe funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

„Când o să avem un congres mai multe candidaturi vor apărea. E o competiţie în PNL. Sunt foarte mulţi oameni buni care pot să preia conducerea PNL”, adaugă Cîţu. VEZI AICI: Florin Cîţu, despre o posibilă candidatură la preşedinţia PNL: Opinia lui Boc mă onorează şi responsabilizează

El spune că data congresului nu este stabilită.

„Totul depinde de cum evoluează pandemia”, conchide premierul.

CITEŞTE AICI: Orban nu scoate din ecuaţie o eventuală candidatură la preşedinţia României. „Sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici