Cîţu, la 146 de ani de la înfiinţarea PNL: „Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal”

  • Se împlinesc 146 de ani de la înfiinţarea PNL.
  • Florin Cîţu: „Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal”.
  • Iulian Bulai: „Dacă nu aş fi membru fondator al USR, aş fi fost probabil în PNL”.
196 afișări
Imaginea articolului Cîţu, la 146 de ani de la înfiinţarea PNL: „Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal”

„La mulţi ani, România liberală! Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înfiinţare. Aproape un veac şi jumătate în care PNL a promovat singura soluţie pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor: liberalismul. Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal. Doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie! În 2019, PNL a scăpat ţara de PSD şi şi-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă. Acum, guvernul pe care îl conduc îşi asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creştere economică. Nu există altă soluţie, doar liberalismul. La mulţi ani, PNL”, transmite Florin Cîţu.

Alina Gorghiu, fost lider al PNL, afirmă: „cu momente mai bune sau mai rele din care liberalii au învăţat că, pentru a schimba în bine o ţară, trebuie să vezi mereu în perspectiv”.

„Să cunoşti şi să respecţi trecutul, dar să ştii că timpurile se schimbă mereu. Iar viitorul poate fi mai bun, poate fi diferit - noi suntem cei care îl alegem. Şi avem mereu posibilitatea de a decide proiectul cel mai potrivit! Timp de 146 de ani, PNL a fost partidul guvernărilor de succes în România!!! A livrat programele şi rezultatele de care românii aveau nevoie pentru a trăi mai bine. Reţeta a fost mereu aceeaşi: alegerea oamenilor potriviţi pentru guvernare, dialog permanent cu ţările partenere, prezentarea francă în faţa românilor a ideilor liberalismului românesc. Proiectul de perspectivă de acum este PNL2024. Vom prezenta, atunci, românilor, bilanţul celor 4 ani de guvernare care sunt acum la început. Şi proiectul nostru politic prin care vom duce România europeană mai departe”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Deputatul USR Iulian Bulai ţine să le ureze colegilor din PNL să aibă „mult curaj, înţelepciune şi tărie”.

„Pentru a promova mai mult liberalism, mai multă deschidere şi reformă, drepturile omului şi o societate deschisă. (...) Dacă nu aş fi membru fondator al USR, aş fi fost probabil în PNL. Aş fi luptat pentru valorile de mai sus şi m-aş fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid, iar situaţii ca cele de la Apele Române Iaşi-Bârlad să nu existe”, spune Bulai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici