Cîţu, mesaj pentru cei implicaţi în PNRR după criticile CE: fără concedii şi fără erori, altfel veţi fi daţi afară

Premierul Florin Cîţu le-a transmis un mesaj dur funcţionarilor care lucrează la PNRR. I-a ameninţat cu concedierea dacă fac erori şi i-a anunţat că nu au voie să intre în concediu până când PNRR nu va fi aprobat.

1608 afișări
Imaginea articolului Cîţu, mesaj pentru cei implicaţi în PNRR după criticile CE: fără concedii şi fără erori, altfel veţi fi daţi afară

Cîţu, mesaj pentru cei implicaţi în PNRR după ciriticle CE: fără concedii şi fără erori, altfel veţi fi daţi afară

Mesajul a fost transmis vineri în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Zalău.

Premierul a spus că banii din PNRR nu vor fi pierduţi în ciuda observaţiilor făcute de specialiştii de la Comisia Europeană.

„Românii trebuie să fie foarte atenţi, nu pierdem aceşti bani, îi vom lua pe toţi. Avem proiecte importante pe care le vom termina până în 2026. Suntem în procedura firească în care sunt toate ţările din UE. Avem acest schimb, Comisia face observaţii, noi răspundem”, a spus prim-ministrul.

Florin Cîţu le-a transmis un mesaj funcţionarilor implicaţi în redactarea PNRR: nu au dreptul la concediu până la aprobarea documentului şi vor fi concediaţi dacă din cauza lor nu vor fi aprobate unele proiecte.

„Am un mesaj pentru cei care lucrează la PNRR: nu veţi merge în concediu până când acest PNRR nu va fi aprobat. Românii îşi pun mari speranţe, să trataţi cu mare mare atenţie toate observaţiile Comisiei. Dacă din cauza unei tratări superficiale, la orice nivel, acea persoană pleacă acasă, nu ne jucăm, trebuie să facem un PNRR bun”, a declarat premierul Florin Cîţu.

România ar trebui să primească prin PNRR aproape 30 de miliarde de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici