Cîţu: Soluţiile impuse de PSD la guvernare = dezastru economic şi mult tupeu

Fostul premier Florin Cîţu îi critică pe social-democraţi şi afirmă că soluţiile impuse de PSD în coaliţie „înseamnă taxe mai mari, inflaţie mare, dobânzi mari şi criză economică”: „PSD are tupeu şi atât. Nimic din ce face la guvernare nu justifică această atitudine”.

302 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Soluţiile impuse de PSD la guvernare = dezastru economic şi mult tupeu

Florin Cîţu, Facebook

Soluţiile impuse de PSD la guvernare = dezastru economic şi mult tupeu. După 8 luni de PSD, în care PSD cu tupeu şi ameninţări şi-a impus agenda în coaliţie, avem taxe mai mari, preţuri triple, dobânzi la cer şi Ordonanţa de urgenţă 27 care a crescut preţurile la energie cu aproximativ 30%. Am avertizat în legătură cu oug 27 din 16 iunie dar PSD nu vrut să se ia nicio măsură. De ce? Cine trebuie să primească bani mai mulţi de la buget? Vedem acelaşi comportament al PSD la rectificarea bugetară unde a impus în coaliţie creşterea împrumuturilor cu 3.2 miliarde lei la dobânzi astronomice. De ce? Şi totuşi tupeul lui Marcel Ciolacu este maxim. După ce PSD a adus cheltuielile cu dobânzile la aproape 2% din PIB (Niciodată în istorie nu a existat o aşa lipsă de încredere în statul român din partea investitorilor) PSD dă vina, dar nu-şi asumă incompetenţa cu care ne-a obişnuit PSD care a dus la dezastrul din economie, pe guvernările liberale”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

El afirmă că în guvernarea liberală 2020-2021 au fost eliminate taxe, au fost plătite facturile către sectorul privat amânate ani de zile de PSD, au fost aduse venituri la buget mai mari, au fost plătite la dobânzi mai mici la împrumuturile luate de PSD în 8 ani de guvernare socialistă.

Am avertizat din primul moment. <Soluţiile>, deciziile impuse de PSD în coaliţie, înseamnă taxe mai mari, inflaţie mare, dobânzi mari şi criză economică. Şi asta a livrat PSD românilor de 8 luni de zile. Totul pentru PSD şi oamenii lor, nimic pentru români. PSD are tupeu şi atât. Nimic din ce face la guvernare nu justifică această atitudine. O echipă mediocră tolerată de PNL. Şi ar face bine să-si aprecieze mai mult un partenerul, în acest compromis, care nu atacă în public”, conchide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici