Ciucă, asigurări că există bani pentru plata pensiilor şi ajutoarelor: Niciun fel de temere

Premierul Nicolae Ciucă spune că există bani pentru plata pensiilor şi ajutoarelor: „Nu trebuie să avem niciun fel de temere”.

264 afișări
Imaginea articolului Ciucă, asigurări că există bani pentru plata pensiilor şi ajutoarelor: Niciun fel de temere

„Am văzut ştiri sau temeri legate faptul că nu ar exista bani pentru plata la timp a drepturilor care se cuvin cetăţenilor. Nu există nici cea mai mică urmă de îndoială legat de acest aspect”, spune premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern.

El precizează că „există finanţare”.

„Există măsuri luate la nivelul ministerelor, atât la Ministerul Finanţelor, la MIPE pentru ajutoarele asigurate din fonduri europene şi la Ministerul Muncii pentru plata pensiilor şi a ajutoarelor pentru termie. Deci nu, nu trebuie să avem niciun fel de temere în acest sens. Rolul nostru este în continuare să comunicăm deschis şi să asigurăm cetăţenii că sunt informaţi şi au toate datele în conformitate cu realitatea şi să ne concentrăm pe ceea ce este de făcut, pentru că există potenţial”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici