Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromiţător în trecutul său

  • Cătălin Cîrstoiu a spus că nu există nimic compromiţător în trecutul său şi va clarifica situaţia, spune Nicolae Ciucă.
  • Întrebat dacă medicul Cîrstoiu va fi susţinut indiferent de ceea ce va spune, liderul PNL afirmă: „Nu ne aruncăm cu capul în zid fără să vedem care e finalul acestei conferinţe”.
345 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromiţător în trecutul său

Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromiţător în trecutul său

„Mâine, poimâine cel mai târziu va clarifica aceste chestiuni, pentru că domnia sa trebuie să le clarifice. Atât timp cât nu a avut.. Omul ăsta a făcut numai lucruri rele? Că a avut o problemă de comunicare, acceptăm. De aceea e normal ca dl. doctor să aibă o comunicare în care să lămurească toate aceste chestiuni. În momentul în care l-am desemnat am solicitat clarificări despre eventualele probleme. La vremea respectivă ni s-a spus că nu sunt. Eu nu am alte argumente sau alte completări de făcut pe acest subiect”, declară Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu le-a spus lideror coaliţiei că nu există nimic compromiţărtor în trecutul său, Ciucă a spus: „Absolut corect”.

De asemenea, Nicoale Ciucă a fost întrebat dacă PNL îl susţine pe Cătălin Cîrstoiu indiferent de ce va spune în conferinţă, de descoperiri. El a răspuns: „Acum, nu ne aruncăm cu capul în zid fără să vedem care e finalul acestei conferinţe”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici