Ciucă: Cu unanimitate de voturi, PNL va aborda anul electoral „Prin noi înşine”

Liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, a spus, vineri seara, că membrii BPN au decis, cu unanimitate de voturi, ca PNL să candideze la alegerile de anul viitor pe liste separate, nu în alianţă cu PSD sau într-o coaliţie de dreapta.

176 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Cu unanimitate de voturi, PNL va aborda anul electoral „Prin noi înşine”

Ciucă: Cu unanimitate de voturi, PNL va aborda anul electoral „Prin noi înşine”

„Am analizat axa politică pe care PNL îşi va desfăşura activitatea politică şi va aborda anul electoral 2024. Fac menţiunea că încă de aseară am avut în analiză rezultatele mai multor sondaje şi am avut posibilitatea ca fiecare lider de filială, fiecare membru BPN să îşi exprime propria viziune faţă de modul în care PNL va aborda obiectivele pt 2024 şi modul în care ne vom desfăşura activitatea la guvernare. Cu unanimitate de voturi decizia a fost adoptată ca PNL, folosind mottoul istoric al partidului, <Prin noi înşine>, cu optimism şi cu mobilizare, cu ambiţie, PNL va aborda anul electoral 2024”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că PNL va continua să guverneze alături de PSD.

„Vom continua să guvernăm, vom continua să colaborăm şi să cooperăm cu PSD. Guvernarea e principala noastră preocupare”, adaugă Ciucă.

Liderii PNL au analizat cele trei opţiuni pentru alegerile de anul viitor, respectiv dacă vor candida pe liste separate, în alianţă cu PSD sau într-o largă coaliţie de dreapta, au spus vineri dimineaţă pentru MEDIAFAX surse din interiorul conducerii partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici