Ciucă, despre continuarea guvernării cu UDMR: Există opţiunile pe masă şi ele trebuie discutate

  • Până la sfârşitul săptămânii trebuie să avem un Guvern în deplinătatea responsabilităţilor, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.
  • Liderii liberali au mers de la sediul partidului la Palatul Victoria pe jos pentru consultări cu reprezentanţii PSD.
179 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre continuarea guvernării cu UDMR: Există opţiunile pe masă şi ele trebuie discutate

„Acum, mergem să discutăm în Coaliţie pentru că avem nevoie, în continuare, de ceea ce înseamnă angajamentul politic pentru stabilitatea, echilibrul ţării şi îndeplinirea obiectivelor guvernamentale. Este clar că până la sfârşitul săptămânii trebuie să avem un Guvern în deplinătatea responsabilităţilor şi partea aceasta, prin care noi ne-am asumat să continuăm dialogul, negocierile, sperăm să se termine foarte repede, astfel încât să avem consultările politice, să avem votul în Parlament şi să avem un Guvern”, spune Nicolae Ciucă, înaintea consultărilor cu liderii PSD.

Întrebat dacă UDMR ar putea păstra Ministerul Dezvoltării, Ciucă a spus: „există opţiunile pe masă şi ele trebuie discutate şi analizate”.

Liderul liberal, secretarul general al partidului, precum şi prim-vicepreşedinţii au mers pe jos de la sediul PNL la Palatul Victoria, unde au loc consultările cu echipa PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici