Ciucă, despre o posibilă comasare a alegerilor: Să fie bine pentru cetăţeni şi pentru democraţie

„Decizia va fi în aşa fel încât să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie”, spune Nicolae Ciucă despre o posibilă comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale.

336 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre o posibilă comasare a alegerilor: Să fie bine pentru cetăţeni şi pentru democraţie

Ciucă, despre o posibilă comasare a alegerilor: Să fie bine pentru cetăţeni şi pentru democraţie

„Este o decizie pe care o vom discuta în partid şi în coaliţie. Nu vom lua niciodată decizii decât asumate, nu pe surse. Iar decizia va fi în aşa fel încât să fie bine pentru cetăţenii României şi pentru democraţie”, spune Nicolae Ciucă.

Liderul PNL spune că nu a fost luată o decizie încă şi că o analiză va fi făcută miercuri, de Biroul Politic Naţional şi de grupurile parlamentare.

„Este o problemă care trebuie analizată la nivelul nostru, al liderilor politici, pentru că acest flagel al extremismului şi al suveranismului trebuie să fie combătut. Într-o societate democratică, cu cât prezenţa la vot e mai mare, cu atât validarea voinţei poporului este mai clară, de aceea este important să facem în aşa fel încât deciziile pe care le luăm să fie în beneficiul democraţiei şi al cetăţenilor. După ce analizăm toate aceste ipoteze în partid şi în coaliţie vom comunica”, încheie Ciucă.

Potrivit unor surse politice, liderii coaliţiei de guvernare susţin comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici