Ciucă, după depunerea jurământului Guvernului Ciolacu: Dovada unei colaborări, dincolo de ideologii

România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, spune, joi, fostul premier Nicolae Ciucă, după ce miniştrii Guvernului Marcel Ciolacu au depus jurământul.

171 afișări
Imaginea articolului Ciucă, după depunerea jurământului Guvernului Ciolacu: Dovada unei colaborări, dincolo de ideologii

Nicolae Ciucă a spus că votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică şi guvernamentală a României, într-un context marcat de multiple provocări sociale, economice şi de securitate.

„De astăzi, este continuată o guvernare responsabilă şi eficientă, care a oferit ţării o creştere economică robustă de aproape 5% şi a recuperat serios din decalajul faţă de media europeană a PIB/cap de locuitor. Sunt sigur că măsurile şi planurile puse în practică începând cu noiembrie 2021 vor fi continuate de guvernul care îşi începe misiunea astăzi. Prin exerciţiul de maturitate politică pe care l-am făcut prin rotativa guvernamentală, România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, care are în vedere dezvoltarea ţării şi bunăstarea fiecăruia. De asemenea, România a obţinut o fereastră de oportunitate pentru continuarea dezvoltării şi realizarea unor reforme importante pentru viitorul ţării”, a spus Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Ciucă a mai spus că toate obiectivele asumate prin programul de guvernare al noului executiv vor fi susţinute de către coaliţia PNL-PSD, atât la nivelul Parlamentului, cât şi al cabinetului care îşi intră în atribuţii.

Nicolae Ciucă le-a mulţumit liderilor coaliţiei pentru sprjinul pe care i l-au acordat cât timp a deţinut funcţia de prim-ministru.

De asemenea, Ciucă i-a dorit succes noului premier în activitatea sa guvernamentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
ciolacu,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici