Ciucă: În momentul de faţă, Sebastian Burduja e opţiunea PNL pentru a candida la Primăria Capitalei

  • Sebastian Burduja este, în momentul de faţă, opţiunea noastră pentru a candida la Primăria Capitalei, spune liderul liberalilor, Nicolae Ciucă.
  • El afirmă că o decizie finală va fi luată până la sfârşitul săptămânii.
149 afișări
Imaginea articolului Ciucă: În momentul de faţă, Sebastian Burduja e opţiunea PNL pentru a candida la Primăria Capitalei

Ciucă: În momentul de faţă, Sebastian Burduja e opţiunea PNL pentru a candida la Primăria Capitalei

„În coaliţia de aseară au fost decise două lucruri: a fost stabilit să susţinem împreună candidatul care va deschide lista alegerilor europarlamentare, lista comună a coaliţiei, în persoana doamnei şefa Reprezentanţei Comisiei Europene, Ramona Chiriac, şi opţiunea de a merge fiecare cu propriul candidat la Primăria generală a municipiului Bucureşti. Este această opţiune pentrui că, din datele pe care le avem, fără să avem toate datele de la sectoare, rezultă foarte clar că electoratul nu se duce neapărat după un candidat anume şi vorbim de electoratul Partidul Naţional Liberal sau electoratul Partidului Social Democrat, şi atunci, pentru a ne păstra votul politic şi relevanţa în alegerile la nivelul Capitalei, de asemenea ţinând cont că nu avem încă o listă a candidaţilor, avem această opţiune pe care am discutat-o aseară. Sigur, după ce avem şi datele de la sectoare, putem să vedem şi alte opţiuni. Nu este târziu. Timpul este cât se poate de scurt şi avem nevoie ca această decizie să fie luată până la finele săptămânii”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că Sebastian Burduja este, „în momentul de faţă, opţiunea noastră pentru a candida la această poziţie” şi are „şansa fiecărui candidat”.

„De aici înainte, există pentru fiecare dintre candidaţi şansa de a-şi prezenta programul politic, echipa, toate celelalte argumente care sunt folosite în campanie”, a adăugat preşedintele PNL.

El spune că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, nu va fi susţinut de liberali pentru PMB: „Cum să-l susţinem, dacă noi avem propriul candidat?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici