Ciucă: Parlamentarii PNL care nu votează eliminarea pensiilor parlamentare vor fi excluşi din partid

Parlamentarii PNL care nu votează pentru eliminarea pensiilor parlamentare vor fi exluşi din partid, spune preşedintele formaţiunii, Nicolae Ciucă, după şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN).

313 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Parlamentarii PNL care nu votează eliminarea pensiilor parlamentare vor fi excluşi din partid

„Este foarte clar, că sunt convins că veţi întreba ce se întâmplă cu parlamentarii care nu votează legea pensiilor parlamentarilor. Am luat decizia ca cei care nu votează să fie excluşi din partid”, spune Nicolae Ciucă.

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, luni, în şedinţă comună, având pe ordinea de zi eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, critică întrunirea în şedinţă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor doar pentru a supune la vot proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, în timp ce celelalte pensii speciale rămân neatinse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici