Ciucă: PNL, sub conducerea mea, va milita ca impozitarea progresivă să nu treacă nici după 2024

„PNL, sub conducerea mea, va continua să militeze ca impozitarea progresivă să nu treacă nici după 2024”, transmite Nicolae Ciucă, într-un mesaj video postat pe Facebook.

286 afișări
Imaginea articolului Ciucă: PNL, sub conducerea mea, va milita ca impozitarea progresivă să nu treacă nici după 2024

Ciucă: PNL, sub conducerea mea, va milita ca impozitarea progresivă să nu treacă nici după 2024

„Anunţul premierului, potrivit căruia este pe aceeaşi linie cu poziţia PNL de a nu creşte taxe noi anul acesta, a subliniat puterea şi importanţa prezenţei PNL în coaliţie şi un pas în direcţia bună. De asemenea, referitor la taxare, vreau să subliniez că PNL, sub conducerea mea, va continua să militeze ca impozitarea progresivă să nu treacă nici după 2024”, spune Nicolae Ciucă, într-un mesaj video postat pe Facebook.

El afirmă că Partidul Naţional Liberal îşi va menţine mereu identitatea ideologic.

„Avem linii roşii clare la care ne angajăm şi nu vom fi de acord cu creşterea de noi taxe sau impozitul progresiv”, încheie liderul liberal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici