Ciucă: Praga ne susţine pentru integrarea deplină în Schengen şi în OCDE

Cehia susţine integrarea deplină a României în spaţiul Schengen, dar şi în Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), susţine preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, în timpul unei vizite făcute miercuri la Praga.

92 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Praga ne susţine pentru integrarea deplină în Schengen şi în OCDE

Ciucă: Praga ne susţine pentru integrarea deplină în Schengen şi în OCDE. Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, şi-a început miercuri vizita în Republica Cehă cu o întrevedere cu Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului.

„Am discutat cu omologul meu despre aprofundarea cooperării dintre ţările noastre şi despre modalităţi de abordare comună a provocărilor geopolitice şi economice de pe plan internaţional, care afectează ambele naţiuni”, susţine Ciucă.

El spune că preşedintele Senatului de la Praga a transmis felicitări României pentru recenta integrare în Spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime.

„Atât preşedintele Senatului ceh, cât şi conducerea Camerei Deputaţilor de aici m-au asigurat că Praga ne susţine atât pentru integrarea deplină în spaţiul european de liberă circulaţie, cât şi în Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică”, a mai scris, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici