Ciucă şi Ciolacu, discuţii despre rectificarea bugetară

Fostul şi actualul premier, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, s-au întâlnit, vineri, alături de vicepremierul Marian Neacşu şi miniştrii Finanţelor şi Fondurilor Europene, pentru a discuta măsuri care vizează consolidarea fiscal-bugetară de anul acesta şi despre rectificarea bugetară.

348 afișări
Imaginea articolului Ciucă şi Ciolacu, discuţii despre rectificarea bugetară

Mediafax Foto

Nicolae Ciucă, fostul premier al Româniie, spune, vineri, pe Facebook, că în această perioadă plină de provocări pe plan internaţional, creşterea gradului de rezilienţă a României în faţa oricăror dificultăţi este prioritate zero.

El spune că a avut vineri o întâlnire cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu şi ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, iar împreunp au pus la punct un plan de măsuri care vizează consolidarea fiscal-bugetară pentru anul în curs, prin folosirea eficientă a instrumentului deductibilităţilor fiscale.

„Pentru că ne apropiem de finalul primului semestru, am discutat despre rectificarea bugetară care va avea loc după mijlocul anului; mai exact, despre modul în care aceasta va fi realizată. Alte subiecte specifice abordate au fost valorificarea eficientă a resurselor patrimoniului statului, revizuirea sistemului de concesionări şi modalităţi prin care noul guvern poate asigura predictibilitatea atât de necesară mediului de afaceri”, spune fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici