Ciucu (PNL),către USR şi PLUS: Ne vom măsură puterile separat, apoi ne vom alia în consiliile locale

Fostul consilier general PNL Ciprian Ciucu a reacţionat, joi, la anunţul premierului privind angajarea răspunderii pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. ” Vlad, Nicuşor, ne vom măsură puterile separat, apoi ne vom alia în consiliile locale”, le-a transmis el lui Voiculescu şi Dan.

229 afișări
Imaginea articolului Ciucu (PNL),către USR şi PLUS: Ne vom măsură puterile separat, apoi ne vom alia în consiliile locale

Ciucu (PNL),către USR şi PLUS: Ne vom măsură puterile separat, apoi ne vom alia în consiliile locale

”Vom avea două tururi la locale, asa cum este corect dpdv democratic. Vlad, Nicuşor, ne vom măsură puterile separat, apoi ne vom alia în consiliile locale şi vom scăpa de ciuma roşie. Apoi avem patru ani ca să ne dovedim competenţi”, a scris pe Facebook Ciprian Ciucu, fost consilier general PNL .

Ciucu şi-a anunţat, în august 2018, intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Capitalei, precizând că are susţinerea PNL. El a fost numit, la începutul lunii decembrie, preşedinte al Agenţiei Funcţionarilor Publici.

Executivul a luat decizia, în şedinţa de joi, de a-şi angaja răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi, a anunţat premierul Ludovic Orban.

„În urmă cu peste doi ani de zile am iniţiat un proiect de lege pentru a transpune dorinţa oamenilor de îmbunătăţire a modului de alegere a primarilor şi de conferire a unei legitimităţi acestor primari, prin impunerea obligaţiei ca primarii să fie aleşi cu 50%+1 dintre cetîţenii care îşi exprimă votul. Proiectul a fost parcat neregulamentar printr-o decizie a BPR la o comisie de cod electoral pentru a împiedica adoptarea proiectului de lege. (...) Ca atare stimaţi colegi, am luat decizia de a ne angaja răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul de lege de alegerea primarilor în două tururi”, a spus Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
usr,
plus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici