Claudiu Manda, despre naşul său: Valeriu Zgonea a greşit criticând partidul în astfel de momente

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, finul lui Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că acesta a greşit atunci când a criticat PSD, în prag de campanie electorală, şi a precizat că partidul are un lider ales de congres, deşi avea şi atunci "aceeaşi problemă".

262 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda, despre naşul său: Valeriu Zgonea a greşit criticând partidul în astfel de momente

Claudiu Manda, despre naşul său: Valeriu Zgonea a greşit criticând partidul în astfel de momente (Imagine: Remus Badea/ Arhiva Mediafax Foto)

"Criticând conducerea partidului în astfel de momente, cred că a greşit. Nu aveam nevoie de dezbateri de genul ăsta înainte de campania electorală. Suntem, din fericire pentru noi, un partid consolidat, cu lider ales în congres. Liderul a avut aceeaşi problemă şi când a fost ales, numai că de data asta e o chestiune definitivă (condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului-n.r.). Nu cred că era momentul să purtăm o discuţie în acest mod", a declarat liderul PSD Dolj, înaintea şedinţei CExN.

Claudiu Manda a mai spus că nu s-a pus problema ca organizaţia sa să propună o sancţiune pentru Valeriu Zgonea. El a refuzat însă să precizeeze cum va vota în cazul în care se va discuta excluderea acestuia din partid.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că nu mai poate face echipă cu preşedintele executiv Valeriu Zgonea, dar a susţinut că nu va încerca să influenţeze decizia colegilor din partid.

Întrebat dacă mai poate face echipă cu Zgonea, după ce acesta i-a cerut demisia, Dragnea a răspuns: "Categoric, nu!"

Liviud Dragnea a mai spus că nu va încerca să influenţeze în niciun fel decizia CExN în privinţa unei sancţiuni a lui Valeriu Zgonea. "Colegii mei vor decide ce se va întampla (...) Nu o să am niciun punct de vedere", a comentat liderul PSD.

La şedinţă şi-a făcut apariţia şi Valeriu Zgonea care a spus că îşi menţine poziţia exprimată anterior şi va face declaraţii de presă după CExN. Zgonea preciza luni că se va supune deciziei CExN.

Preşedintele executiv al PSD este cel care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, ca urmare a deciziei definitive privind condamnarea sa, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici