CLIP de colecţie: Vadim Tudor şi Adrian Păunescu, discuţie la un talkshow cu puţin timp înainte ca Păunescu să moară: "Sunt invidios pe gloria ta postumă, Adrian" - VIDEO

Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu au fost invitaţi împreună la un talkshow cu puţin timp înainte ca poetul Adrian Păunescu să moară. Ambii scriitori au murit de inimă.

21975 afișări
Imaginea articolului CLIP de colecţie: Vadim Tudor şi Adrian Păunescu, discuţie la un talkshow cu puţin timp înainte ca Păunescu să moară: "Sunt invidios pe gloria ta postumă, Adrian" - VIDEO

CLIP de colecţie: Vadim Tudor şi Adrian Păunescu, discuţie la un talkshow cu puţin timp înainte ca Păunescu să moară: "Sunt invidios pe gloria ta postumă, Adrian" - VIDEO

Destinul lui Adrian Păunescu şi cel al lui Vadim Tudor se aseamănă foarte mult.

Ambii au fost scriitori şi politicieni şi ambii s-au stins la vârste apropiate, de inimă. Adrian Păunescu la 67 de ani, Vadim Tudor la 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu au fost invitaţi împreună în 2010, cu puţin timp înainte ca Adrian Păunescu să moară, la o emisiune a postului Realitatea TV.

Plin de vervă, Vadim Tudor l-a ironizat pe Gheorghe Flutur şi a criticat-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului de la acea vreme, pentru situaţia turismului românesc.

La un moment dat, Vadim Tudor i-a spus, cu zâmbetul pe glume, lui Adrian Păunescu: "Sunt invidios pe gloria ta postumă, Adrian". Păunescu, zâmbind şi el, i-a răspuns atunci: "Nu e prea laudativ ce mi-ai spus tu acum".

Adrian Păunescu a murit pe 5 noiembrie 2010, la vârsta de 67 de ani.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins astăzi, 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici