Clotilde Armand face verificări în Primărie. Vrea să afle dacă sunt salariaţi trimişi în judecată

  • Clotilde Armand îi verifică pe angajaţii Primăriei Sectorului 1.
  • Primarul vrea să afle dacă sunt persoane trimise în judecată, aşa cum s-a întâmplat cu alţi trei salariaţi ai instituţiei.
  • Cei trei au fost suspendaţi din funcţie.
400 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand face verificări în Primărie. Vrea să afle dacă sunt salariaţi trimişi în judecată

Primarul Clotilde Armand a dezvăluit faptul că a trimis tuturor departamentelor instituţiei o adresă prin care li se cere să comunice dacă sunt angajaţi trimişi în judecată pentru infracţiuni incompatibile cu statutul de funcţionar public, infracţiuni prevăzute de Codul Administrativ.

„Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani – fapte incompatibile cu funcţia deţinută. Astăzi l-am suspendat din funcţie până la soluţionarea definitivă a dosarului şi aşa voi face cu toţi angajaţii trimişi în judecată pentru infracţiuni incompatibile cu funcţia publică”, a povestit Clotilde Armand pe Facebook.

Recent, doi directori de la o instituţie subordonată Primăriei Sectorului 1 au fost suspendaţi din funcţie deoarece erau implicaţi într-un dosar de corupţie. Ei au intrat în concediu medical, iar Clotilde Armand anunţă că va verifica adeverinţele medicale.

„Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimişi în judecată de DNA într-un dosar de corupţie, suspendaţi de mine din funcţie, în urmă cu 2 zile, şi-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aştept să le văd adeverinţele şi cine este medicul care le-a semnat”, a explicat Clotilde Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici