CN al PSD, convocat în toamnă, ar putea să se transforme în Congres de alegeri

Consiliul Naţional al PSD, convocat pentru sfârşitul acestui an, în toamnă, pentru modificarea Statutului partidului, ar putea să se transforme în Congres extraordinar de alegeri, au precizat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

16 afișări
Imaginea articolului CN al PSD, convocat în toamnă, ar putea să se transforme în Congres de alegeri

CN al PSD, convocat în toamnă, ar putea să se transforme în Congres de alegeri (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Sursele citate au menţionat că transformarea CN de modificare a Statutului în Congres de alegeri ar fi posibilă pentru că doar Congresul PSD aprobă modificările la Statut şi pentru că acelaşi Congres poate pune partidul în acord cu noile modificări, care ar putea să se refere la funcţiile de conducere, respectiv înfiinţarea unora noi sau delimitarea altora.

Potrivit surselor citate, un eventual Congres de alegeri în toamnă nu ar viza şi funcţia actualului preşedinte al PSD, Victor Ponta, dar nici pe cele ale vicepreşedinţilor, aceştia fiind aleşi la Congresul din luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici