Coaliţia pentru o Românie Curată a lansat "lista neagră" a candidaţilor

Coaliţia pentru o Românie Curată a lansat, marţi, "lista neagră" a candidaţilor la alegerile din 30 noiembrie, pe aceasta regăsindu-se 244 de aspiranţi la mandate de parlamentar despre care se spune că nu au semnat Pactul pentru Statul de Drept, sunt traseişti politici sau au probleme cu justiţia.

47 afișări
Imaginea articolului Coaliţia pentru o Românie Curată a lansat "lista neagră" a candidaţilor

Coaliţia pentru o Românie Curată a lansat "lista neagră" a candidaţilor

Printre cei incluşi în categoria candidaţilor-traseişti se numără:

Valentin Iliescu - PUNR, PDSR, PD/PDL ("În 1996 intră în Parlament pe listele PUNR. În octombrie 1999 demisionează din acest partid şi se alatură PDSR. În 2000 revine în Camera Deputaţilor pe listele PDSR, pentru ca în octombrie 2003 să se alature PD")

Mircea Coşea - PDSR, ApR, PNL, PDL ("Până în 1997 a făcut parte din PDSR, ocazie cu care a ocupat diverse funcţii în aparatul de partid şi guvernamental. În iunie 1997 a fost membru fondator al ApR, partid care a fuzionat cu PNL în 2002. Deputat între 1996 şi 2000, ajunge din nou în Parlament, în 2004, ca liberal. Demisionează din PNL în februarie 2008 şi intră în PDL")

Florin Anghel - PNL, PUR, PC, PNDC, PNL, PDL ("Lider local şi naţional al PC, preşedinte al CJ Prahova în mandatul 2004-2008, a fost exclus din rândul conservatorilor în martie 2008. Se înscrie în PNCD în perspectiva alegerilor locale. Eşecul înregistrat îl determină să se alăture PDL, în octombrie 2008, după ce numai cu două zile înainte se afla pe listele PNL")

Ioan Talpeş - PSD, UPSC, PDL ("A fost ambasador, şef al SIE în perioadele guvernării PSD, consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu. În mai 2005, demisionează din PSD şi la scurt timp îşi înfiinţează propriul partid, Uniunea Populară Social Creştină. Eşecul în alegerile locale din 2008 îl determină să se îndrepte spre PDL")

Renică Diaconescu - APR, PD, PC, PNL, PSD ("Fondator al ApR în judeţul Olt, a fost preşedintele filialei locale între 1997 şi 2001. După o trecere pe la PD, se înregimentează, în iunie 2003, la PC. În iunie 2007 a trecut de la PC la PNL, iar la sfârşitul lui august 2008 a anunţat că se retrage din PNL, pentru a candida pe listele PSD")

Aurelian Pavelescu - PNL, PDN, PD, PIN, PNTCD, PNL ("Începutul carierei politice a fost în 1990 cu PNL unde a rămas doi ani, în 1993 trece în Partidul Dreapta Naţională, unde a avut titlul de preşedinte. La alegerile din 2004, Aurelian Pavelescu s-a aflat pe listele PD, iar în 2005 a intrat în PIN. În 2007 a devenit membru PNŢCD, ocupând funcţia de vicepreşedinte, iar acum candideaza pe listele PNL").

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici