Codrin Munteanu a fost trecut din postul de prefect în Covasna la Ministerul Apărării

Codrin Munteanu a fost trecut din postul de prefect al judeţului Covasna în cel de secretar general al Ministerului Apărării, postul de prefect fiind preluat de către Dumitru Marinescu, fost primar al comunei Vâlcele, susţinut de PSD.

493 afișări
Imaginea articolului Codrin Munteanu a fost trecut din postul de prefect în Covasna la Ministerul Apărării

Codrin Muteanu (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

Schimbarea a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Presa locală a relatat că, după decizia de a acoperi un panou cu Ţinutului Secuiesc din faţa Prefecturii cu steagul naţional al României, cu ocazia Zilei Unirii din 24 ianuarie, Munteanu va fi schimbat din postul de prefect, pentru a "detensiona" situaţia din Covasna şi a pune capăt conflictului dintre liderii UDMR.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici