Codrin Ştefănescu: Dacă Videanu îi dă în judecată pe Marinescu şi Guşă, îl dăm şi noi în judecată

Vicepreşedintele PC Codrin Ştefănescu i-a cerut, miercuri, primarului general Adriean Videanu să renunţe la procesul pe care vrea să îl intenteze lui Marius Marinescu şi lui Cozmin Guşă, în caz contrar ameninţându-l pe Videanu că va fi dat în judecată pentru distrugerea Bucureştiului.

34 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Dacă Videanu îi dă în judecată pe Marinescu şi Guşă, îl dăm şi noi în judecată

Codrin Ştefănescu: Dacă Videanu îi dă în judecată pe Marinescu şi Guşă, îl dăm şi noi în judecată (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PC la Primăria Capitalei a spus că, dacă Videanu îl va da în judecată pe Marius Marinescu, toţi cei 6.500 de membri ai filialei PC Bucureşti şi zeci de bucureşteni îi vor deschide primarului general zeci de procese.

Ştefănescu a spus că va amplasa corturi în Bucureşti unde se vor strânge semnături pentru acţionarea în judecată a lui Videanu pentru distrugerea Capitalei.

"Vom pune avocaţii să-i deschidă zeci de procese, să nu se pună cu noi", a spus Codrin Ştefănescu, referindu-se la Adriean Videanu.

Codrin Ştefănescu i-a adresat mai multe întrebări candidatului PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, respectiv dacă va răspunde solidar cu Adriean Videanu pentru haosul din Capitală şi dacă este moral ca Videanu să facă afaceri cu Primăria.

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a respins, marţi, acuzaţiile referitoare la utilizarea surselor bugetare la lucrările de asfaltare şi înlocuire a bordurilor, subliniind că acceptă scuze de la toţi politicenii, mai puţin de la Cozmin Guşă şi Marius Marinescu, pe care îi va da în judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici