Codrin Ştefănescu: Liviu Dragnea nu pleacă din spital în următoarele patru zile, cu sau fără operaţie

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămâne internat în următoarele patru zile în spital, indiferent dacă va fi supus sau nu unei intervenţii chirurgicale, iar CEx, care trebuia să aibă loc joi, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

1219 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Liviu Dragnea nu pleacă din spital în următoarele patru zile, cu sau fără operaţie

Codrin Ştefănescu: Liviu Dragnea nu pleacă din spital în următoarele patru zile

"Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe", a afirmat Codrin Ştefănescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD Florin Iordache a preluat atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în perioada 16-24 martie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Codrin Ştefănescu a precizat duminică că acesta are o dublă hernie şi probleme cervicale. Social-democratul a mai spus că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaţilor PSD la europarlamentare.

Instaţa supremă l-a citat luni, 18 martie, pe Liviu Dragnea pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici