Codrin Ştefănescu: Trei colegi au cerut excluderea mea din PC

Vicepreşedintele PC, Codrin Ştefănescu, a declarat că trei colegi de partid au cerut miercuri, la şedinţa Biroului Politic, excluderea sa din partid, fiind nemulţumiţi de criticile publice, făcute la adresa Alianţei PDL-PSD.

49 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Trei colegi au cerut excluderea mea din PC

Codrin Ştefănescu: Trei colegi au cerut excluderea mea din PC

"Trei colegi au cerut excluderea mea pe motiv că vorbesc foarte mult la televizor, dar s-au opus alţi 17 colegi", a precizat, pentru MEDIAFAX, Codrin Ştefănescu.

El a spus că de la şedinţa Biroului Politic au lipsit "oameni importanţi" din partid, cum ar fi Dan Voiculescu, Daniela Popa şi Codruţ Şereş.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, conducerea PC urmează să se reunească săptămâna viitoare, luni sau marţi în şedinţă pentru a discuta despre posibila lui excludere din partid.

Ştefănescu a mai spus că nu intenţionează să plece din PC, deşi are oferte din partea altor formaţiuni politice. "Există oferte, dar nu plec din partid decât dacă voi fi exclus", a adăugat Ştefănescu.

El a arătat că îşi menţine criticile la adresa Alianţei PDL-PSD considerând-o " o alianţă contra naturii" şi "o relaţie de tip parazitar".

"Am spus că eu nu pot să fiu coleg cu Adriean Videanu, căruia i-am făcut mitinguri în faţa Primăriei, în legătură cu afacerile lui şi bordurile lui. Eu nu pot fi coleg cu Berceanu şi Blaga. Mă simt jignit de modul în care camarila Geoană tratează relaţia cu PC", a conchis Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici