Colet suspect în centrul Sibiului. Mai multe străzi au fost închise

Mai multe străzi din zona centrală a Sibiului au fost închise, marţi seara, după ce pe strada Ocnei a fost sesizat un colet suspect, o geantă abandonată. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sibiu, traficul a fost blocat pe străzile 9 Mai şi Ocnei.

546 afișări
Imaginea articolului Colet suspect în centrul Sibiului. Mai multe străzi au fost închise

Colet suspect în centrul Sibiului. Mai multe străzi au fost închise

Intervenţia a fost asigurată de echipa pirotehnică a SRI, dar la faţa locului s-au deplasat şi un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu.

„Un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu intervin în municipiul Sibiu, strada Ocnei, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi asistenţă medicală pe timpul verificării unui pachet suspect de către echipa pirotehnică a SRI”, au transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, în urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnică a SRI s-a constatat că geanta suspectă conţine articole de îmbrăcăminte. Traficul în zonă a fost reluat, au mai anunţat poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici