Comentarii live despre huiduielile de la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor

Editorialiştii Gândul Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu comentează live despre huiduielile adresate preşedintelui Traian Băsescu, de Ziua Unirii Principatelor.

23 afișări
Imaginea articolului Comentarii live despre huiduielile de la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor

Comentarii live despre huiduielile de la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Băsescu, Crin, Ponta şi imnul pinguinilor

"Să huiduim până trece. Să huiduim până trece pensia scazută, salariul tăiat, să huiduim până trec ratele neplătite."

"Să huiduim. E cel mai la îndemână răspuns dat promisiunilor. Promisiunilor făcute până trece. Până trece criza, până trece incompetenţa."

"Românul huiduie, politicianul promite. E o horă naţională în care imnul e un cântec golit de sens, redus la un dans al pinguinului jucat la revelioanele nemulţumirilor."

Citeşte comentariul lui Claudiu Pândaru pe www.gandul.info

Unirea în huiduială

"«C-aşa-i românul când se-nveseleşte», hârâie muzica la megafon. O parte dintre spectatori fluieră. O alta, de pe scări, aplaudă. Ca un animal de pradă, Traian Băsescu, râzând dintr-un ochi, se aruncă în mulţime, luând în piept toată furia ei. Proaspăt huiduită, Elena Udrea se prinde în horă. Vorbe umflate, paradă, butaforie, politicieni cât cuprinde, sfinţi părinţi şi o mulţime cenuşie şi nervoasă."

"«Unirea s-a făcut de generaţiile tinere, care au pus ţara mai presus de viaţă», spune preşedintele. O frază bombastică, goală de conţinut, în care nimeni nu mai crede, sună acum, din gura d-lui Băsescu, de-a dreptul cinic. Mulţi dintre tinerii care trăiesc azi în România nu se întreabă ce fac ei pentru ţară şi nici măcar ce poate face ţara pentru ei, ci cum să scape mai repede. Cei care au înţeles că de la stat nu se pot aştepta la nimic bun, caută soluţii individuale şi încearcă să se descurce. Pentru aceşti români lucizi, unirea este doar o vorbă goală rostită de demagogi la ocazii festiviste."

Citeşte comentariul lui Florin Nreguţiu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici